Élelmiszerbiztonság P1.11

The Effect of Combined Exposure of Fusarium Mycotoxins on Lipid Peroxidation, Antioxidant Defense, Fatty Acid Profile, and Histopathology in Laying Hens’ Liver -TOXINS 16 : 4 Paper: 179 (2024)

Kapcsolódva a projekt mikotoxin témaköréhez, többféle mikotoxin nagyon rövid idejű kártételét elemeztük tojótyúkokban: jelen tanulmányban a májban, a következőben pedig a vesében. Eredményeink realisztikus mikotoxin terhelés tényleges kártételére adnak objektív információt a legnagyobb állati fehérje mennyiséget előállító gazdasági állatfajban.

KULCSÁR, SZABINA;
TURBÓK, JANKA;
KÖVÉR, GYÖRGY;
BALOGH, KRISZTIÁN;
ZÁNDOKI, ERIKA;
GÖMBÖS, PATRIK;
ALI, OMERALFAROUG;
SZABÓ, ANDRÁS;
MÉZES, MIKLÓS

Élelmiszerbiztonság

KAPCSOLAT

Székhely: 2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.
Levelezési cím: 2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2. Pf. 19.
Adószám: 15300519-2-07
Közösségi adószámunk: HU15300519
Telefon: +36 22 460 213
Kapcsolattartó: agri-biotech@atk.hu
Kommunikáció: Mátrai Anikó, matrai.aniko@atk.hun-ren.hu